Smoothie

Cevita smoothie er en serie med fire forfriskende og smakfulle mellommåltider som gir deg 1 av 5 om dagen. Serien består utelukkende av naturlige frukter, grønnsaker, bær og urter. Cevita smoothie er perfekt på farten, før eller etter trening eller som en liten energibombe som gir deg krefter til å få handleposene hjem fra butikken.

Cevita smoothie

Blåbær og granateple

Blåbær og granateple er en perfekt kombinasjon når du får lyst på en smoothie – til frokost, mellommåltid eller etter trening. Smoothien består også av eple, drue, solbær og banan.

Cevita smoothie

Ananas og ingefær

Frisk og søt ananas i kombinasjon med ingefær bidrar til en sterk smaksopplevelse. I tillegg inneholder denne smoothien også eple, banan, physalis og lime.

Cevita smoothie

Bringebær og solbær

Bringebær og solbær bidrar til å skape en smak av sommer. I tillegg inneholder denne smoothien også eple, drue, jordbær og bjørnebær.

Cevita smoothie

Mango og goji

Mango og goji gjør seg svært godt sammen. I tillegg inneholder denne smoothien også eple, appelsin, banan og pasjonsfrukt.

Cevita smoothie

Mynte og ananas

Mynte har en kraftig og karakteristisk smak, og i kombinasjon med ananas skaper dette en unik friskhet. I tillegg inneholder denne smoothien også eple og lime.