Smågodt

Smågodt trenger ikke å være usunt. Et godt alternativ er fristende begre med fargerike herlige fristelser rett fra naturen. I denne serien kan du velge mellom ananas, blåbær, fruktmiks, gulrot, søt paprika og snacksagurk. Valget er ditt – og smaken er god!

Cevita smågodt

Ananas

Perfekt ananas smaker både friskt, aromatisk, søtt og syrlig. Og i dette begeret får du perfekt ananas gjort enda mer perfekt ved at den er ferdig kuttet. Det følger med gaffel.

Cevita smågodt

Blåbær

Alle elsker blåbær. Særlig de som er lette å plukke og som er ekstra store og gode. Og nå får du blåbærdrømmen oppfylt i form av et fristende beger.

Cevita smågodt

Fruktmiks

Dette er en fruktmiks bestående av melon, eple og røde druer. En perfekt og smakfull blanding samlet i et beger til begjær. Det følger med gaffel.

Cevita smågodt

Gulrot

De er saftige, de er søte og de er sprø. Og nå har vi samlet de aller beste snacksgulrøttene i et fristende beger klare til å nytes.

Cevita smågodt

Snacksagurk

Dette er en type agurk som er mindre og søtere enn vanlig agurk. Og disse agurkene er faktisk så gode at de kan bidra til å gjøre hele året til agurktid.

Cevita smågodt

Søt paprika

Den er søt, aromatisk og mild og derfor perfekt som snacks. Vi har samlet søt paprika på sitt aller beste i et beger til å bli glad av.