Bær som er så gode at de fortjener et Cevita-merke

Før fikk vi bare jordbær i noen måneder midt på sommeren, og blåbær måtte du plukke selv i skogen. Nå er det nydelige jordbær og blåbær i butikken året rundt.

Gode bær året rundt

Før fikk vi bare jordbær i noen måneder midt på sommeren, og blåbær måtte du plukke selv i skogen. Nå er det nydelige jordbær og blåbær i butikken året rundt. Derfor spiser vi tyve ganger mer bær nå enn for bare få år siden, og det er bra fordi bær er blant det mest næringsrike du kan spise. Cevita blåbær og jordbær tilfredsstiller strenge krav til smak, konsistens, størrelse og holdbarhet. Vi reiser verden rundt og året rundt for å finne dem, så du kan være sikker på at de er av god kvalitet.

Cevita Blåbær

I Marokko har vår blåbærleverandør dyrket tusenvis av ulike sorter. Vi har valgt to – Blue Aroma og Royal Blue. Du får dem fra januar til mai. De er søte og fulle av smak, har perfekt størrelse og høyt innhold av gode næringsstoffer. 

Blue Aroma har modnet på frodige busker under varm sol. De er håndplukket og utvalgt på grunn av den gode smaken.

Royal Blue er solmodne, ferske, søte og utvalgt for smakens skyld.

Cevita Jordbær

Her i landet elsker vi jordbær, og nå er det bare å gi kjærligheten fritt utløp. Victoria er akkurat som vi vil ha dem – store, sødmefylte og knall røde. Vi gir dem det største kvalitetsstemplet vi har, og merker dem Cevita. Spis dem rett fra kurven, til dessert eller i salaten.

Relaterte produkter