Nyhet! Nå får du Cevita-druer!

Vi leter verden rundt etter de beste druene. Og akkurat nå er det druene fra Hellas, Spania og Italia som er aller best. De er av ulike sorter og har ulike smaker, men alle er saftige, søte og sprø – du trenger bare å se etter Cevita-merket for å finne dem.

Utallige druersorter

Smak, konsistens og størrelse varierer avhenging av sort. Det finnes utallige druesorter og den største forskjellen mellom de ulike druene er bruksområde og smak. Man deler inn i borddruer og vindruer, og videre inn i grønne, røde og blå druer. Cevita druer er borddruer og perfekte å spise rett fra begeret!

Det er alltid sesong et sted i verden

Gjennom et år er det ulike årstider og det er aldri sesong for et produkt på samme sted hele tiden. Ulike land har ulike sorter til ulike tider. Cevita henter alltid druer der de er i sesong. Du kan derfor være sikker på at druer som er merket med Cevita er de beste druene som er å få tak i akkurat nå.

Limited Edition

Hos MENY finner du serien Limited Edition – et knippe druesorter som kun selges i en begrenset periode. Du kan med sikkerhet vite at disse druene er i sesong og best akkurat nå! Cevita Limited Edition er ofte nye, spesielt smaksrike og crispe druesorter. Prøv deg frem blant sesongens varianter!

Oppbevaring

Du kan oppbevare druer i kjøleskap i 0–2°C.  Holdbarhet er avhengig av sort. Under gode lagringsforhold kan druer oppbevares i flere uker uten å ta skade.