Bær

Nå får du jordbær, blåbær, bringebær og bjørnebær av topp kvalitet gjennom hele året. Er bærene merket med Cevita, vet du at smaken, konsistensen og størrelsen er perfekt.

Cevita

Jordbær

Jordbærene vi har valgt er av sorten Victoria, som er så tilnærmet «norsk smak» som det er mulig. Victoria jordbær har en deilig sødme i smaken. De er aromatiske, friske, store og velduftende. Og de er rike på vitamin C.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 144 kJ
Energi kcal 34 kcal
Fett 0,2 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 6,6 g
Herav sukkerarter 6,6 g
Kostfiber 2 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g
Vitamin C 69 mg
Folat 49 µg

Cevita

Blåbær

I Marokko har vår blåbærleverandør dyrket tusenvis av ulike sorter. Vi har valgt to – Blue Aroma og Royal Blue. Du får dem fra januar til mai. De er søte og fulle av smak, har perfekt størrelse og høyt innhold av gode næringsstoffer. Blue Aroma har modnet på frodige busker under varm sol. De er håndplukket og utvalgt på grunn av den gode smaken. Royal Blue er solmodne, ferske, søte og utvalgt for smakens skyld.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 238 kJ
Energi kcal 57 kcal
Fett 0,3 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 12,1 g
Herav sukkerarter 10 g
Kostfiber 2,4 g
Protein 0,7 g
Salt 0 g

Cevita

Bringebær

Å dyrke gode bringebær krever presisjon, kunnskap og omtanke. Bringebærene holder Cevitas strenge kriterier for smak, konsistens og holdbarhet. De heter Kwanza og kommer fra Spania. De er fulle av smak, friske og har perfekt form.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 122 kJ
Energi kcal 29 kcal
Fett 0,4 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 3,2 g
Herav sukkerarter 3,2 g
Kostfiber 4,3 g
Protein 1,1 g
Salt 0 g
Vitamin C 17 mg