Cevita Frukt & Bær

Nå får du jordbær, blåbær, bringebær, mango og kiwi av topp kvalitet gjennom hele året. Er bærene eller frukten merket med Cevita, vet du at smaken, konsistensen og størrelsen er perfekt.

Cevita

Jordbær

Jordbærene vi har valgt er av sorten Victoria, som er så tilnærmet «norsk smak» som det er mulig. Victoria jordbær har en deilig sødme i smaken. De er aromatiske, friske, store og velduftende. Og de er rike på vitamin C.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 144 kJ
Energi kcal 34 kcal
Fett 0,2 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 6,6 g
Herav sukkerarter 6,6 g
Kostfiber 2 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g
Vitamin C 69 mg
Folat 49 µg

Cevita

Blåbær

I Marokko har vår blåbærleverandør dyrket tusenvis av ulike sorter. Vi har valgt to – Blue Aroma og Royal Blue. Du får dem fra januar til mai. De er søte og fulle av smak, har perfekt størrelse og høyt innhold av gode næringsstoffer. Blue Aroma har modnet på frodige busker under varm sol. De er håndplukket og utvalgt på grunn av den gode smaken. Royal Blue er solmodne, ferske, søte og utvalgt for smakens skyld.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 238 kJ
Energi kcal 57 kcal
Fett 0,3 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 12,1 g
Herav sukkerarter 10 g
Kostfiber 2,4 g
Protein 0,7 g
Salt 0 g

Cevita

Bringebær

Å dyrke gode bringebær krever presisjon, kunnskap og omtanke. Bringebærene holder Cevitas strenge kriterier for smak, konsistens og holdbarhet. De heter Kwanza og kommer fra Spania. De er fulle av smak, friske og har perfekt form.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 122 kJ
Energi kcal 29 kcal
Fett 0,4 g
Herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 3,2 g
Herav sukkerarter 3,2 g
Kostfiber 4,3 g
Protein 1,1 g
Salt 0 g
Vitamin C 17 mg

CEVITA

Mango

Mango er en av de mest spiste fruktene i verden. Og lanseringen av en mango med Cevita-kvalitet, vil garantert bidra til at vi spiser enda mer av denne fantastiske frukten også her til lands. Du kan kjenne igjen en mango som er Cevita-merket på at den er stor, søt, spisemoden – og på at fruktkjøttet ikke inneholder en eneste fibertråd. For å oppnå denne kvaliteten, handler det ikke bare om å finne riktig mangosort. Det handler også om å la mangoen få lov til å henge lengst mulig på treet før den høstes. Dette bidrar til riktig farge, størrelse og søthetsgrad. Mangosortene som gjør seg fortjent til Cevita-merket heter Keith og Kent, og disse finner vi i Peru, Brasil, Den dominikanske republikk, Elfenbenskysten, Puerto Rico, Israel og Spania.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 278 kJ
Energi kcal 66 kcal
Fett 0,4 g
Herav mettede fettsyrer 0,1 g
Karbohydrater 14 g
Herav sukkerarter 13,7 g
Kostfiber 1,6 g
Protein 0,8 g
Salt 0 g
Vitamin C 36 mg
Folat 43 µg

Cevita

Kiwi

Ikke bare er kiwien rik på smak. Den er også rik på vitamin C og kostfiber. I tillegg er den en fin kilde til B-vitaminet folat og kalium. Med lanseringen av en kiwi med Cevita-kvalitet, er du garantert en stor og moden kiwi. Kiwisorten som gjør seg fortjent til Cevita-merket heter Hayward, og vi henter godsakene fra Italia og New Zealand.

Næringsinnhold per 100 g
Energi kJ 247 kJ
Energi kcal 59 kcal
Fett 0,6 g
Herav mettede fettsyrer 0,1 g
Karbohydrater 11,2 g
Herav sukkerarter 11 g
Kostfiber 2 g
Protein 1,2 g
Salt 0 g
Vitamin C 105 mg
Folat 34 µg
Kalium (K) 316 mg
Kobber (Cu) 0,15 mg